28 Kasım 2018 Çarşamba

Seni Kitapsever Yapan İlk Kitap Hangisi?

Yeniden merhaba... Bazı günler de soru cevap üzerine yazılar paylaşıyor olacağım. 😊

Başlıkta da yazdığı gibi ''Seni Kitapsever Yapan İlk Kitap Hangisi?'' sorusunu cevaplarınızı merakla bekliyorum. Herkes bilir ilk okuduğu ve bitirdiği kitaplarını... Okuma hevesinizi ortaya çıkaran o eşsiz kitap...

Yorumlarınızı yazarken eşsiz kitabınızla ilgili görüşlerinizi de yazarsanız çok mutlu olurum. Bana en çok gelen sorulardan biri de okuma alışkanlığını nasıl kazanabilirim sorularıdır. Bu yüzden böyle bir etkinlik yapmaya karar verdim. İnanıyorum ki sizin değerli yorumlarınız diğer okuyucularımıza da katkı sağlamış olacaktır. Yorumladığınız kitapları da gün geçtikçe blog sayfamda yorumlarınızla birlikte paylaşmış olacağım. Şimdiden herkese iyi okumalar... 😉

28 yorum:

  1. Bana okumayı sevdiren kitap Doğan Cüceloğlu'nun kitaplarıdır. Kendisine çok minnettarım. Böyle bir çalışma için sizleri de kutluyorum.

    YanıtlaSil
  2. Bana okumayı sevdiren kitap Harry Potter ve Felsefe Taşı'dır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim.... 😉😉😉

      Sil
  3. 1991 yılında 23 nisan çocuk bayramında halat çekme müsabakasından kazandığım ''Türkçe deyimler ve atasözleri sözlüğü'' kitabı ile başladığım bu yolculuğa 13 bin küsür kitapla devam ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim... 🙂

      Sil
  4. Kitaplara olan merakımı artıran daha çok ilgimi sevgimi sağlayan Stephenie Meyer - Göçebe kitabıdır. Fantastik ve bilim kurgu türünü çok sevdiğim için yeri bende hep ayrı olmuştur :)

    YanıtlaSil
  5. 11-12 yaşlarında okuduğum Çalıkuşu romanını okuduğum ilk kitap olarak hatırlıyorum ama bana okumayı sevdiren olarak düşünmüyorum. Ondan önce okuduğum masal ve hikaye kitaplarının etkisi olmuştur, belki. Belki diyorum çünkü ben oldum-bittim kitap okumayı sevdim. Kitap okuma sevgimi herhangi bir kitaba bağlayamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim... 😊

      Sil
  6. hımm, hermann hesse'in sidartası. ay ilk de peter pan yanii. okuma alışkanlığı için hafif romanlardan başlamalııı. şeker portakalı, momo, martı gibii :)

    YanıtlaSil
  7. baak koydum bloguma bunuu :)

    YanıtlaSil
  8. Yanıtlar
    1. Tam da Çalıkuşu yazıyordum ki yorumunuzu gördüm. Kesinlikle 👍

      Sil
    2. Yorumun için teşekkür ederim ☺️

      Sil
  9. Demin de yazdım bunu bir sayfada :) Beni ilk etkileyen kitap Oliver Twist olmustu ilk okuldayım kac defa okudugumu hatırlamıyorum :)

    YanıtlaSil
  10. Beni kitapsever yapan aslında ilk şey kendim yazmaktı :)
    Güzel blogunuza ilk gelişim, emeğiniz okunası gerçekten.
    Sevgimle.

    YanıtlaSil
  11. Merhaba. Deep'in Bloglardan Seçmeler yazısından gelip bir merhaba demek istedim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  12. Yorumunuz için teşekkür ederim 😊

    YanıtlaSil
  13. Benimki, Pal Sokağı Çocukları. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. Soru yanlış bana kalırsa. Okumayı sevdiren kitap olmaz bir kere, ilk okunan kitap diye birşey olur. İlk okuduğum şiir kitabı Beni Susarken Bölme'dir. Roman ise KT-Bukre.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz ve görüşünüz için teşekkür ederim...

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.