24 Mayıs 2019 Cuma

Çok Teşekkür Ederim!

20 Nisan 2019 tarihinde ''Sende İz Bırakan Kitap'' adında bir etkinliği sizlerle paylaşmıştım. Yoğun ilginiz, paylaşımlarınız ve destekleriniz için herkese çok teşekkür ederim. Özellikle desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Sade ve Derin'e.

Etkinliğin asıl amacı adında da olduğu gibi size ilham veren veya dünyanızı değiştiren okuduğunuz bir kitabı göndermenizi istemiştim. Geri dönüşler çok güzel oldu. İçlerinden hangisi seçebilirim diye ayırt edemedim bile. Çünkü her gönderdiğiniz kitap birbirinden güzel, ilham vericiler. Okumaya yeni yeni başlayan okurlarımız için de bir yol göstermiş olacağız. Sık sık kitaplarla ilgili etkinlikleri yenilemek istiyorum. Çünkü siz değerli okuyucularımın geri dönüşleri beni çok mutlu ediyor. Bu yazımdan sonra kitaplarını gönderen dostlarımızın kitaplarını paylaştım. Kitapların özetlerini de yazının içinde bulabilirsiniz.

Tekrardan herkese çok teşekkür ederim. Sonraki etkinliklerimize de katılmayı asla unutmayın. Sizleri çok seviyorum kitap dostlarım... İyi Okumalar!

8 yorum:

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.