25 Haziran 2019 Salı

Kitap İlanlarınızı Bizimle Paylaşabilirsiniz

Herkese yeniden merhaba. Özellikle sosyal medyada çokça paylaşılan kitap ilanlarını daha kolay ve daha hızlı bir şekilde siz kitapseverlere buluşturmayı amaçlıyorum. Özellikle son yıllarda kağıda yapılan zamlardan dolayı kitap fiyatları 2-3 katına çıktı. Bu olumsuz durum karşısında kitap almak isteyenler kitap fiyatlarını görünce vazgeçmeler veya ucuz kitap arayışlarına geçtiler. Aynı zamanda ben de bu olayı yaşadım. Özellikle kalemi sağlam bir yazardan kitap almak git gide zorlaşmaya başladı. 

Kitap ilanlarınızı kitapseverlerle buluşturma vakti... Kitap ilanınızı yapmak çok kolay. Görselde de gördüğünüz gibi e-posta adreslerimden bana ulaşmanız yeterli. 

İlanı vereceğiniz kitabın fotoğrafını ve eklemek istediklerinizi, iletişim bilgilerinizi ve fiyatınızı yazarak ilanınızı verebilirsiniz. İlanınızın sadece iletişim bilgilerinizi paylaşmayacağım. Eğer ilanınızda alacak bir kişi olduğu durumunda benimle değil alacak ve verecek kişiyle iletişimine katkı sağlayacağım. İlanlarınız Kitap Al kategorisinde paylaşmış olacağım. Kitabınız satın alındığında veya vazgeçtiğiniz taktirde ilanınızı kaldıracağım. Böylece ilanlarınız daha hızlı ve daha kolay bir şekilde kitapseverlerle buluşacak. Burada sadece ben, sizi ve alacak kişiyle bir iletişim bağı kurmaya çalışacağım. Şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim. Eğer eklemek istediğiniz veya bir öneriniz varsa yorumlar kısmında paylaşmanız yeterli. İyi Okumalar! 

21 yorum:

  1. Aaaa, harika bir etkinlik bu ve çok büyük tesadüf benim ta 2004 yılından beri rahmetli babamın vasiyeti olan sözlüğü var, tanıtmak isterim. Bana vasiyet etmişti el yazısıyla 10 yılda tamamladı sözlüğü, ben de onun ölümünden sonra ancak bilgisayar edindim, yavaş yavaş el yazısından bilgisayara geçirdim...ama bir türlü bastıramadım maddi durum ve sokak hayvanlarının tedavisi, ameliyatı filan ne bileyim araya girdi, kışın zaten doğalgaz filan hiç yapamadım. İki de yeğenim var okuyorlardı biri hala okuyor onlara da destek oluyordum velhasıl olmadı ama bugün anlaşma yaptım babamın sözlüğü nihayet basılacak inşallah ancak 500 tane bastırabileceğim..maddi durumum daha fazlasına olanak vermedi. Basılsın inşallah sende ilan paylaşırım:)) Bu arada sözlük Esperanto-Türkçe sözlük ve ülkemizde sanırım bu dilde basılan ilk sözlük olacak. :)

    Çok teşekkürler, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. İlk başta başın sağ olsun. Basıldığı zaman mail olarak atarsan hemen ilanı koyarım. Şimdiden çok merak ettim. Umarım istediğin her şey gerçekleşir. Çok teşekkür ederim, bloguma gelip bu güzel sözlerini bizimle paylaştığın için... Maili bekliyorum. :)

      Sil
    2. Çok teşekkürler İrem'ciğim, basılır basılmaz mail atarım. Sağolasın:)

      Sil
    3. Asıl ben teşekkür ederim. Kitabı merakla bekliyorum.

      Sil
  2. İyi fikir ilanları şimdiden merak ettim =)

    YanıtlaSil
  3. Umarım istediğiniz kitlelere ulaşırsınız. Bu girişim için de tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir uygulama. Ben takas yöntemiyle hallediyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Takaslarını da paylaşabilirsin.

      Sil
  5. Güzel bir düşünce idi İrem. Bilgilendirme için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. yine senden ilginç bir uygulama. duyurayım bunu da buluşçuuuu :)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzell bunun sahaf versiyonu var NadirKitap.com bence o da çok iyi. Kitaplar gerçekten çok zamlandı. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Kesinlikle haklısınız. Fakat ne yazık ki kağıda zam geldiğini tuvalet kağıdıyla anlayan bir ülkeyiz...

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.