13 Mart 2020 Cuma

Ağaç Ev Sohbetleri #28

Herkese yeniden merhaba. Bu hafta da yine geç kalanlardanım. Aslında bu hafta 28 ve 29. Ağaç Ev Sohbetleri beraber. Bu yazımda ilk olarak 28. günün sohbetini yayınlayacağım. Malum okullar da virüs sebebiyle tatildeyken değerlendirelim.

Bu etkinlikte siz de söz sahibi olabilirsiniz. Tartışmak istediğiniz veya herhangi bir konuda farklı görüşleri merak ediyorsanız, katılın derim! Blog sayfanızın içeriği farklı olabilir ama genel ortak bir katılımla farklı görüşleri okumak, tanımadığımız blog arkadaşlarımızı veya yeni katılanları tanımak aracılığıyla bu etkinlikte tanımış olacağız. Bir nevi kalabalıktan kaçıp, bir ağaç evde toplaşıp sohbet etmek. Haftanın sonunda da konuyla ilgili içerik yazan bütün bloggerların linki paylaşmış olacak. Böylece bu etkinlik unutulmayacak. Şimdiden iyi okumalar...

Bu haftanın konusunu Barış Doğan belirledi: Tiktok ve Youtube uygulamaları hakkında ne düşünüyorsun? Sence ülkenin çektiği sancılardan birileri mi? Yoksa eğlenceye ulaşmak için birer araçlar mı?

Tiktok uygulamasını şu ana kadar hiç indirmedim. Fakat görmemek de mümkün değil. Bilmiyorum Tiktok uygulamasını beğenmiyorum. Ya da bana hitap etmiyor diyebilirim. Bana göre zaman kaybı. Özellikle ülkemizde böyle uygulamaları kullanmayan kalmıyor. YouTube zaten hayatımızın içinde. Eğitim, müzik, eğlence hepsi var. Twitter, Youtube, Instagram derken bence kendimizi zor buluyoruz. O uygulamaların içinde kayboluyoruz. Bir olay görsek hemen telefonla çekmek ve onu yüklemek aklımıza geliyor. Bunu sınırlı ve doğru kullanırsak bize bir yararı dokunur. Yoksa üç maymundan başka bir şeye dönüşmez.

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

6 yorum:

  1. Tam da yazacaklarımı yazmışsın :) Aynı fikirdeyim.

    YanıtlaSil
  2. valla yaaaa yolda dikkat et başlar hep telefona eğik yaniii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim.

      Sil
    2. Tiktok gençlerin yeni merakı. Seninle aynı şekilde düşünüyorum. Onlara haksızlık etmeyeyim diye bu kadar açık yazamamıştım.

      Sil
    3. Yorumun için çok teşekkür ederim. :)

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.