22 Ağustos 2020 Cumartesi

Uzun Bir Aradan Sonra...

Herkese yeniden merhaba! En son 31 Temmuz günü sizlerle beraberdik. Hayli bir zaman geçmiş ve sizleri de çok özlemişim!

''Uzun Bir Aradan Sonra...'' olarak başlığı koymak istedim. Sizleri bu kadar uzun bir arayla bırakmak zor oldu. İşte ne zaman yazsam, bugün mü yarın mı derken bugüne nasipmiş. Dopdolu bir programım olduğundan sizlere de zaman ayıramadım. Fakat bazı zamanlar da hiç yazı paylaşmak istemedim. Çünkü arada bir gelip kısa kısa cümlelerle sizleri de oyalamak istedim. Belki bugünlerden dolayı belki de bu yaz günlerinin bıkkınlığından geldi, bilmiyorum ama daha çok vakit ayırmaya çalışacağımı sizlerle paylaşmak istedim.

2020'de üniversite sınavına gireceğim ve şimdiden yoğun bir çalışmayla günlerimi geçirmekteyim. Açıkçası kitabıma bile zaman ayıramadım. Ama en kısa zamanda sizlerle paylaşmak ve bu güzel blogger arkadaşlığını kitabımla taçlandırmak istiyorum. Bana özelden de ulaşanlar var. Öncelikle ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Soru soranlar, öneriler verenler daha neler neler... Çok teşekkür ederim. Sizler sayesinde kitabıma daha da sıkı sarılıyorum. Bu arada çok güzel kitaplar aldım. Onları da paylaşmak için can atıyorum!

Maalesef Blogger Gazetesi biraz hatta baya bir zaman aşımına uğradı. Ama en kısa zamanda yepyeni ve sıcacık gazetelerimizi sizlerle paylaşacağım. Şimdiden destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Peki sizler nasılsınız? Nasıl gidiyor hayat? Kendinize çok iyi bakın, kitapla kalın!

15 yorum:

  1. Merhabalar.
    Her ne kadar blog faaliyetlerinden dolayı insanlara bulaşmasa da bloglar da Koronadan etkilendi. Hemen hemen blog faaliyetlerine ara vermeyenimiz kalmadı diyebilirim. Tekrar hoş geldiniz. Cenab-ı Hakk zihninizi ve bahtınızı açık etsin. Size iyi çalışmalar dilerim. İnşAllah, gönlünüzdeki üniversiteye yerleşirsiniz. Bu arada kitaplarınızı da ihmal etmemişsiniz, ne güzel! Ben böyle çok yoğun zamanlarda kitaplarımı hep ihmal ederim. Bu biraz benim tembel oluşuma bağlıdır.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Artık daha fazla burada olmaya çalışacağım. Aynen koronadan bütün bloglar etkilendi. :)

      Sil
  2. heey tahmin ettiydim yaa. sana çok başarılar kolaylıklar. sen her zaman başarılı olacaklardansııın. üzme canınıı. aklımız da sendee. senin için dua da ederim kiiiii :)

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldin canım benim 😊 Şimdiden kolaylıklar ve başarılar dilerim herşey gönlünce olur inşallah canım benim 😊🌸 Seni görmek çok güzel 😊🌼 bekliyoruz güzel haberlerini sevgiler 😊🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. :)

      Sil
  4. Çok kolay gelsin. Ben de 2022'de sınava gireceğim :)) başarılar şimdiden.

    YanıtlaSil
  5. Yorumun ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  6. Yazmak isteyip yazamamak.
    Bende en çok bu sebeple yazamazdım. Kalırdı öyle aylarca.
    Artık gidişatı değiştirdim.
    :)

    YanıtlaSil
  7. merhabalar, sizi yeni keşfettim. ben de buralarda yeniyim. :) sizin yazılarınız ve benim yazılarımda görüşmek üzere. :)

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.