13 Aralık 2021 Pazartesi

Nerelerdeydim? | Biraz Sohbet #3

Upuzun bir aradan sonra tekrardan merhaba dostlarım. Yazmayı, özellikle de sizlerle birlikte olmayı o kadar çok özlemişim ki anlatamam. Kısa da olsa bu geri dönüşü bir sohbet yazısıyla değerlendirmek istedim. Sizlere anlatacağım o kadar şey var ki. Ayrıca çok güzel haberlerim de var. 

Öncelikle 29-30 Aralık günü ilk kitabım olan 8 Dakika'nın birinci yılını sizlerle birlikte kutlayacağıma hala inanamıyorum. Hala kitabım yeni çıkmış ve sizlere bunu duyurduğumu zannediyorum. Çok hızlı ve güzel bir süreçti benim için. Öncelikle sizlere çok teşekkür ederim. Bu güzel süreçte her zaman yanımda oldunuz ve desteğinizi her zaman hissettim. Bu güzel gün için apayrı bir yazı planlıyorum zaten. Şimdilik sadece sizlere bunu bildirmek istedim. Tekrardan çok teşekkür ederim. Instagram üzerinden de kitabımı okuyup paylaşanları tekrardan birinci yıla özel olarak hesabımda paylaşacağım. Takipte kalın! 

Ayrıca artık YouTube kanalım da var. Hatta 8 Dakika'nın birinci yılına özel bir video paylaştım. Kanalıma abone olup videoyu beğenip ve paylaşırsanız çok mutlu olurum. Belki ilerdeki yıllarda daha sık video yapmaya başlayabilirim. Kim bilir... :) Videoya buradan ulaşabilirsiniz. 

Sıradaki konumuz da ikinci kitabım ve Wattpad ile ilgili. Instagram'dan takip edenler bileceklerdir ki ikinci kitabım Aries'i Wattpad üzerinden yayınlıyorum. Şu anlık sadece iki bölüm var fakat geri kalan bölümler en yakın zamanda gelebilir. Bunun için kesin bir şey söyleyemem. İkinci kitabım Aries fantastik türünde bir kitap olacak. Hatta şimdiden okuyup gelen yorumlar bile muhteşem. Öneriler veren, yorumlarını esirgemeyen okurlarıma buradan tekrardan çok teşekkür ederim. Okumak isteyenler için buraya link bırakıyorum. 

Şimdilik benden bu kadar diyelim. Kendinize dikkat etmeyi ve okumayı asla bırakmayın. Drama olarak son birkaç aydır üniversite sınavından dolayı kitap okuyamıyorum. Bundan dolayı da gerçekten çok mutsuzum diyebilirim. Siz siz olun, kitap okumayı asla bırakmayın. Seviliyorsunuz!

26 yorum:

  1. Uzun bir aradan sonra merhaba İrem.
    Aslında uzun zamandır bende buralarda yoktum ama özlemişim. :)
    Şimdiden kitabının birinci yılını kutluyorum. Umarım bu yolda her şey dilediğince olmaya devam eder. Youtube kanalı açmana da ayrıca çok sevindim ve güzel bir sürpriz oldu açıkçası. :))
    Mutlaka bakacağım. İkinci kitabın için başarılar canım. <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle güzel yorumun ve dileklerin için çok teşekkür ederim. Umarım güzel olur. 😅

      Sil
  2. Hoşgeldin, kitabının yıl dönümünü kutlarım. Devamı da gelir İnşallah. Henüz okumadığım için kötü hissetsem de merak ediyorum kitabını. Youtube kanalına bakacağım. Sınavda başarılar dilerim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Şu anlık kanalda sadece bir video var, belki ileri zamanlarda daha sık video atarım. Bakalım... 😋

      Sil
  3. Merhaba İrem, Hoş geldin :)
    8 Dakika'nın yıldönümü kutlu olsun. Youtube kanalına uğrayacağım. Sınavlarında başarılar, umarım istediğin gibi geçer :) Kendine iyi bak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun ve güzel dileklerin için öncelikle çok teşekkür ederim. 🤩

      Sil
  4. Aries'i en kısa zamanda okumaya başlayacağım Wattpad'den, hoşgeldin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Desteğin için çok teşekkür ederim. Yorumlarını dört gözle bekliyorum. 😍

      Sil
  5. Hoş geldin:))) 8 Dakika'nın 1. yılı kutlu olsun. Çok güzel bir kitaptı, devamını merakla ve heyecanla bekliyorum. Hatta geçen hafta kitabını birine hediye ettim:))) Kesinlikle okumayanlar okusun diyorum:))) Wattpad'de yazdığın hikayeyi henüz okumadım, okuyacağım ve yazacağım sana:))) Ben de uzun zamandır yoktum, özlemişim sizleri, yazılarınızı:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle güzel yorumun için çok teşekkür ederim. Ayrıca kitabımı başka bir okura da vermen beni çok duygulandırdı. Tekrardan çok teşekkür ederim. 💜💜💜

      Sil
  6. Bu arada abone oldum, video çok güzel olmuş, emeğine sağlık:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Evet, yorumunu gördüm. 🧡

      Sil
  7. Hoş geldin irem ha bu arada üni sınavı hakkında soru sorabilirsin yardımcı olurum. Sınav sürecini anlatabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Linkteki dosyayı da okudum. Çok teşekkür ederim. :)

      Sil
  8. https://drive.google.com/file/d/1w16YdrXU93UUuKTbREwkkbRAdbwRGlem/view

    YanıtlaSil
  9. bir gün okumak dileğiyle, ne güzel bir şeydir kitabınızın olması... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Yorumlarınızı da merakla bekliyorum.

      Sil
  10. Hızlı bir dönüş olmuş. Hoşgeldin o halde ve mutlu bir yıl dilerim ☺️

    YanıtlaSil
  11. Hoş geldin umarım herşey gönlünce olur. Sınav olmuşsun hakkında hayırlısı olur inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Evet, bu zorlu süreci atlattık.

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.