23 Haziran 2023 Cuma

Çizgi Roman Okurlarına Eşsiz Bir Hikaye: Kalpsizler

Genç Timaş'ın geçen günlerde duyurduğu çizgi romanı Kalpsizler okuyucularıyla buluştu. Geçtiğimiz günlerde lansmanıyla okurseverlerin ilgisini çekmişti. Çok geçmeden de çizgi roman raflardaki yerini aldı.

Yazar Kerilynn Wilson'un çizgi romanı Kalpsizler hem tasarımı hem de konusu okuyucuların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Kalpsizler'in yazarı Kerilynn Wilson, sosyal medya hesaplarından romana dair paylaştığı görseller de gösteriyor ki çok güzel bir hikaye biz okurseverleri bekliyor.

Genç Timaş'ın duyurusuyla kitabı dört gözle bekleyen okurlar geçtiğimiz günlerde romana kavuştular. Ayrıca çizgi romana dair almadan önce detaylı incelemek isterseniz de Genç Timaş'ın web sayfasından "Tadımlık Oku" bölümünden göz atabilirsiniz.

Kalpsizler'in Konusu Nedir?

Olumsuz duyguları hissetmemek için tüm insanlığın kalplerini aldırdığı bir dünyada kalbi olan tek kişi siz olsaydınız ne yapardınız? Diğer insanlara uyum sağlamak için kalbinizi aldırmaya boyun eğer miydiniz yoksa kalbinizi her ne pahasına olursa olsun korur muydunuz?

Kısa bir süre önce Bilgin, kalbinizi aldırdığınızda tüm üzüntü, endişe ve öfkenin yok olduğunu keşfetti. Bu işlem iyi duyguları da bastırmasına rağmen çok geçmeden hastanenin kapısında kuyruklar oluşmaya başladı. June ise ailesi ve arkadaşları arasında, hatta okulda kalbini aldırmamış tek kişi. Üzerindeki baskı günde güne June, bir gün sokakta terk edilmiş bir kavanozun içinde bir kalp bulur ve bu kalple ablasını normale döndürmeyi umar.

Kalbini aldırmasına rağmen yeniden hissetmeye başlayan Max ile tanıştığında, June sandığından daha büyük bir sorun olduğunu anlar ve tüm insanlığı kurtarmak için maceraya atılır.

Ben de kalbimi sevdiğim insanları kurtarmak için veririm.


Peki sizler Kalpsizler'i okudunuz mu? Eğer okuduysanız çizgi romana dair düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünden bizlerle paylaşmayı unutmayın!

6 yorum:

  1. teşekkürleer :) okuyabilirim :) çok severim yaa çizgi romanlarııı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek, yorumunuz için asıl biz teşekkür ederiz. Keyifli okumalar dileriz. 😇

      Sil
  2. Çizgi romanlar eğlenceli ve güzel oluyor, severim ben de:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Tavsiye ederiz! 😍😅

      Sil
  3. Çok ilgi çekici bir konusu varmış umarım dünyanın parası değildir. 🥺

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.