29 Temmuz 2023 Cumartesi

Dedektif Milas Geri Dönüyor! | Mona Lisa Senfonisi

Pera Palas'ta Onbir Gece, Hafıza Koleksiyoncusu, İstanbul Portresi, Evvel Zaman Koleksiyoncusu gibi birçok başarılı eserlerle kitaplığımızı dolduran yazar Kayahan Demir; yeni romanı Mona Lisa Senfonisi'yle geri dönüyor.

Bir İtalyan esintisi olan Mona Lisa Senfonisi, 7 Ağustos 2023 tarihinde tüm kitapçılarda yerini alacak. Ayrıca sınırlı sayıda imzalı olarak da satışının yapılacağı duyuruldu. Bizden söylemesi.

Okurlar tarafından iple çekilen şu son günlerde yazar Kayahan Demir, sosyal medya üzerinden roman hakkındaki paylaşımlara devam ediyor. Özellikle de romanın satış tarihine yaklaşıldıkça bu tür paylaşımların gitgide daha da artacağını belirtmek isteriz. 176 sayfadan oluşacak olan roman Mona Lisa Senfonisi, bize apayrı bir maceraya sürükleyeceğine eminiz.

Mona Lisa Senfonisi'nin Konusu Nedir?

Yerebatan Sarnıcı'nda çok özel bir konser verilir. Leonardo da Vinci, Vincent van Gogh, Frida Kahlo, Mona Lisa, İnci Küpeli Kız ve daha birçok tanınmış sima da bu özel etkinliğe katılır. Ancak bir anda kesilen elektrik her şeyi sekteye uğratır ve her yer yeniden aydınlandığında Mona Lisa'nın cansız bedenini Medusa'nın yanında uzanmış hâlde buluruz. Etkinlikteki ünlü simaların hepsi artık birer şüphelidir! Herkesin aklında ise şu soru belirir: Bunu kim, nasıl, ne zaman yaptı? 

Mona Lisa Senfonisi, Yerebatan Sarnıcı'nda başlayıp İstanbul'un tepelerinden geçerek Selimiye Camii'ne kadar uzanan bir hikâye. Bu hikâyeyi okurken maskelerin ardındaki gerçek insanları tanıyacak, Leonardo da Vinci'nin yüzyıllar önce Türk topraklarına yaptığı geziden haberdar olacak ve Mimar Sinan'a emanet ettiği gizli defterin sayfalarını karıştırma şansı bulacaksınız!

Bir İtalyan Esintisi...

Yazar Kayahan Demir'in Instagram hesabından paylaştığı gönderide şunları ekledi: 

"Sabırsızlıkla beklediğiniz yeni kitabımız Mona Lisa Senfonisi'nin kapak tasarımı sizlerle! Ağustos ayının ilk haftasından itibaren kalplerinizde yer edinmeye başlayacak kitabımızın kapak tasarımı her zamanki gibi 'colourstok' imzasını taşıyor. Zaten tasarımın güzelliğinden hemen anlamışsınızdır. Bu gördüğünüz harika kapak tasarımından kitabın içeriğine kadar o kadar çok emek var ki. Emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum, iyi ki varlar, iyi ki varsınız! Öyleyse artık Ağustos ayı için geri sayım başlayabilir. Şimdiden raflarınızda ve kalplerinizde 'Bir Dedektif Milas Polisiyesi' olan Mona Lisa Senfonisi'ne yer açmayı unutmayın, olur mu?"

Mona Lisa Senfonisi 7 Ağustos'ta Tüm Kitapçılarda!

Yazar gönderisinin devamında şunları da ekledi:

"7 Ağustos'ta Tüm Kitapçılarda! Yoğun talepleriniz neticesinde sınırlı sayıda imzalı kitap seçeneğiyle. Ağustos ayında güzel esintiler saracak dört bir yanınızı! Bol sürprizli haberlerimiz için bizden ayrılmayınız efendim."

Şimdiden Konumuz Kitap ailesi olarak yazar Kayahan Demir'e bu yeni romanından dolayı başarılar dileriz. Siz sevgili okurlarımız için de şimdiden keyifli okumalar dileriz. Ayrıca roman yayınlanır yayınlanmaz okuyanlar için yorumlarınızı bizlerle paylaşırsanız çok seviniriz.

Peki Kayahan Demir hakkındaki görüşleriniz neler? Daha önce Kayahan Demir'in romanlarını okumuş muydunuz? Eğer okuduysanız en sevdiğiniz roman nedir ve niçin? Yorumlarda buluşalım!

Bazı icatların gizliliği, keşfinden daha önemlidir.

4 yorum:

  1. kayahan demir okumadım duymadım bakayım saool :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederiz. Şimdiden keyifli okumalar... 😇

      Sil
  2. Bu yazarın kitaplarını instagramda hep görüyorum ama henüz alıp okumadım. Merak ettim, bir ara bakacağım kitaba:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Evet, polisiye gerilim türünde şu son yıllarda yıldızı parlayan yazarlardan birisi. 😇✨

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.