24 Ocak 2024 Çarşamba

Çok Satan Gerilim Romanı Paris Apartmanı Raflarda!

Lucy Foley'in kaleminden çok satan gerilim romanı "Paris Apartmanı" Türkçeye çevrilmesinin ardından raflardaki yerini aldı!

Paris Apartmanı, Epsilon Yayınlarından geçtiğimiz ay çıkış yaptı. İngiliz günlük gazetesi olan The Guardian, yazar Lucy Foley için de şunları dile getirdi: "Çağımızın Agatha Christie'si..."

Lucy Foley'in "Paris Apartmanı" romanı, gizem ve suç türünde bir eser olarak dikkat çekmektedir. Kitap, No.12 rue des Amants'da geçen bir cinayeti konu almaktadır. Yazarın diğer eserlerinde olduğu gibi, bu kitabında da okuyucuyu sürükleyici bir hikayenin içine çekmeyi başardığı ifade edilmektedir. Roman, 380 sayfadan oluşmaktadır ve Türkçe dilinde okuyucularla buluşmaktadır 

Paris Apartmanı romanı, Lucy Foley'nin çeşitli eserlerinden biri olarak, çok sayıda okuyucuya ön plana çıkmıştır. Kitap, çeşitli yayınevi ve online platformlarda satın alınabilmektedir.

Paris Apartmanı Yorumları

Kitap, çeşitli yorumlar ve yorumları içerir, bazı okuyucular "çok basit yazılmış" ve "daha ortasında zaten kitabı çözdüm" ifade ederek, kitabın içeriğine ve hikayesine dikkat çektiğini ifade etmektedir. Ancak, bazı okuyucular "sürükleyici bir hikaye" ve "çok iyi bir gerilim romanı" ifade ederek, kitabın içeriğine ve hikayesine dikkat çektiğini ifade etmektedir.

Özetle, Lucy Foley'in Paris Apartmanı romanı, gizem ve suç türünde bir eser olarak dikkat çekmektedir. Kitap, çeşitli yorumlar ve yorumları içerir, bazı okuyucular "çok basit yazılmış" ve "daha ortasında zaten kitabı çözdüm" ifade ederek, kitabın içeriğine ve hikayesine dikkat çektiğini ifade etmektedir. Ancak, bazı okuyucular "sürükleyici bir hikaye" ve "çok iyi bir gerilim romanı" ifade ederek, kitabın içeriğine ve hikayesine dikkat çektiğini ifade etmektedir.

Romanın arka kapak tanıtım yazısı ise şöyle:

rue des Amants, No.12'ye hoş geldiniz...

Eyfel Kulesi’nin parıltılı ışıklarından ve Seine Nehri'nin hareketli kıyılarından uzakta, eski bir apartman... Herkesin bir hikâyesinin olduğu gizemli bir yer. Meraklı bir kapıcı, sosyetik bir kadın, alkolik bir koca, korkak bir oğul, depresyondaki bir kız ve istenmeyen bir misafir... 

Dün gece üçüncü kata biri girdi ve bir adam kayboldu. Herkes komşu... Herkes şüpheli... Herkes bir sır saklıyor... Peki üçüncü katın anahtarı kimdeydi?

Lucy Foley Kimdir?

İngiltere, Sussex'te yaşayan Lucy Foley, İngiliz çağdaş, tarihi kurgu ve gizem romanları yazarıdır. The Paris Apartment ve The Guest List adlı romanları New York Times'ın en çok satanlar listesine girmiştir.

Ayrıca yazar Goodreads hesabından kendini şöyle tanıtıyor: Londra'da yaşıyorum ama seyahat etmeyi seviyorum - hem gerçek hayatta hem de sayfada (bu nedenle yazılarımda çok uzak yerler görünüyor). 

Son romanım Davet; 1950'lerin film dünyasında, İtalyan Rivierası'nda geçiyor. İlk romanım Kayıp Eşyalar kitabı, 2015'in başlarında yayınlandı. 

Ayrıca yazarın muhteşem bir tarihle dolu efsanevi şehrimiz İstanbul'da geçen, yasak aşkın kargaşasını canlı bir şekilde yakalayan destansı bir hikâyesi de mevcut. Romanın adı da İstanbul'dan Son Mektup. Açıkçası bu romanını çok merak ettik. Eğer aramızda okuyanlar varsa yorumlarda görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Peki siz Paris Apartmanı hakkında neler düşünüyorsunuz? Yazarın bir diğer kitabı olan İstanbul'dan Son Mektup'u daha önce okumuş muydunuz? Yorumlarda buluşalım!

4 yorum:

  1. Kitabı o kadar çok gördüm ki instagram hesaplarında. Yazarın kitaplarını okumadım ama merak etmedim değil o kadar görünce😊 Kitap herkese göre değişir, konusu ilgi çekici geldi bana, belki ilerde alırım😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim. Yazarın diğer kitapları da bi o kadar ilgi çekici. Özellikle de İstanbul'dan Son Mektup romanı. 🧐

      Sil
  2. not aldım okurum pekuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman şimdiden keyifli okumalar dilerim. 😅

      Sil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.