12 Mart 2024 Salı

Beyza Alkoç'un Çok Satan Serisi Karantina Film Oluyor!


Beyza Alkoç, okurlarına yeni bir sürpriz duyurdu. Çok sevilen 3391 Kilometre kitabının beyaz perdeye uyarlanmasından sonra Beyza Alkoç'un çok satan roman serisi Karantina (Mahşerin Dört Atlısının Hikayesi) da film oluyor!

3391 Km, Derya Pınar Ak ve Haktan Zavlak'ın başrollerini paylaştığı ve 12 Ocak tarihinde vizyona girmiş ve film büyük bir ilgiyle karşılanmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Beyza Alkoç, bu güzel haberi sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. İşte o paylaşım:

Önce küçük bir hayaldi. On beş yaşımda ailemle birlikte yaşadığımız evin küçük oturma odasındaki koltuğun bir köşesinde kulaklığımla otururken yazmaya başladığım... Sonra kitap sayfalarına döküldü, önce bir kitap oldu, sonra iki, sonra beş... Hep çok istedik, o gün gelsin diye bekledik ve o gün geldi! KARANTİNA film oluyor.

Onur'u, Zeynep'i, Burak'ı, Mert'i ve hatta Ender'i bile beyazperdede göreceğimiz için ne kadar heyecanlıyım anlatamam. KARANTİNA'nın sinema yolcuğunu NTC Medya TV, Alper Kıvılcım ve Film Fabrikası Official ile yürüteceğiz. Ve tabi ki tüm bu süreç için canım yayınevim İndigo Yayınları'na ve yayıncılarım Yasin Öksüz, Ümit Kaan Aydın ve Metin Tanju Aydın'a sonsuz teşekkür ederim. Öyleyse başlayalım o zaman, hala bizimle misiniz?


Yazar Beyza Alkoç, aslında bir Wattpad yazarıdır. İlk romanı olan Karantina'yı bu platform üzerinde yazmaya başlamış, gördüğü yüksek ilgi karşısında ise yayınlama kararı almıştır. Böylece kitap, 2018 yılında basılarak okuyucular ile buluşmuştur. O günden bugüne kadar Alkoç'un hayranları bu duyurunun ardından dört gözle Karantina'nın filmini beklemeye başladılar.

Karantina Serisi Kaç Kitap?

Karantina serisi kaç kitaptan oluşuyor diyen okurlarımız, sizler için Karantina serisini sıraladık:


  1. Kitap: Karantina
  2. Kitap: Karantina - İkinci Perde
  3. Kitap: Karantina - Üçüncü Perde
  4. Kitap: Karantina - Dördüncü Perde
  5. Kitap: Karantina - Beşinci Perde

Genç yazar Beyza Alkoç tarafından kaleme alınan Karantina serisi, gençler arasında şu sıralar oldukça revaçta. Yazarın genç yaşına rağmen gösterdiği bu performans büyük takdir toplarken, gençleri sürükleyici bir maceraya da davet ediyor.

Dostluk, arkadaşlık, romantizm, sır ve gerilim... Karantina serisinin bir nevi anahtar kelimeleri... Şimdiden herkese hem keyifli okumalar hem de keyifli izlemeler dileriz.

Peki aramızda seriyi okuyanlar var mı? Film için heyecanlı mısınız? İzlediyseniz 3391 Kilometre filmiyle ilgili görüşleriniz neler? Yorumlarda buluşalım!

1 yorum:

  1. bir de bir oğlan var emre idi di mi, onunki de film oluyo :)

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.