29 Mart 2019 Cuma

Steve Jobs

Yeniden herkese merhaba. Çoğumuzun elinde olan iPhone' un kurucusu olan Steve Jobs' ın biyografi kitabını okudunuz mu? Biliyorsunuz ki ben en çok okumaktan zevk aldığım türlerden birisi de biyografi kitaplarıdır. Bana göre biyografi kitapları okuyan insanı çok geliştiren bir tür. Özellikle hayran olduğunuz kişi veya kişiler varsa onların hayatlarını, nelerle karşı karşıya kaldıklarını, üzüntülerini, sevinçlerini birlikte paylaşırsınız. Ben her zaman bir biyografi kitabı okuduğum da hayat tecrübemi biraz daha arttığını, hayata bakış açıma bir güzellik kattığını düşünmekteyim. Sizler de biyografi kitaplarını seviyorsanız eğer okuduğunuz en iyi biyografi kitaplarının isimlerini yorumlar bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz. İyi Okumalar!

Kendi kurduğu Apple'dan kovuldu, NeXT'i, Pixar'ı kurdu. Apple'a geri döndü ve Apple'ı bugünkü muhteşem başarısına getirdi. Jobs, şirketi sadece bilgisayar şirketi olmasının ötesinde ürün yelpazesini genişleterek iPod’u piyasaya sürdü. Jobs önderliğindeki Apple daha sonra iPad, iPhone gibi alanında lider ürünleri piyasaya sürdü. Tüm bunların sebebinin Apple’dan kovulması olduğuna inanan Jobs, kendisini acı da olsa bu ilaca ihtiyacı olan bir hasta olarak değerlendiriyor. Kitabın sonlarında yer alan Steve Jobs' tan Hayat Dersleri bölümünü de asla kaçırmamanız gereken yazılarından bir tanesidir. Kesinlikle bu kitabı okumalısınız çünkü kitabın içerisinde yer alan bölümler ilginizi daha çok çekecek yönden. Şimdiden herkese iyi okumalar...



10 yorum:

  1. Biyografi benimde favorim ve beni Louisa may alcott'un Küçük Kadınları çok etkilemişti saçlarını satması hala unutamadığım kısımlarından =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Aynen Küçük Kadınlar benim de çok ilgimi çeken bir biyografi kitabıydı. 👍

      Sil
  2. Biyografileri seviyorum. Bu kitap da önemli bir kitap. Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Emeğine sağlık İrem.Yaşanmışlığı olan hikayeleri seviyorum bende :))

    YanıtlaSil
  4. okuduum çok seviyom bu adamı ve iki tane de onunla ilgili film izledim yaa :)

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.