22 Ekim 2023 Pazar

Yıldızların Laneti Serisinin Final Romanı: Gökyüzünün Cenneti

Evet, yanlış duymadınız dostlar! Çok sevilen Yıldızların Laneti serisinin 4. ve final kitabı Gökyüzünün Cenneti çok yakında raflardaki yerini almış olacak. 

Geçtiğimiz günlerde yazar Sena Nur Işık, sosyal medya hesabından serinin dördüncü kitabını okurlarıyla paylaştı. Geçtiğimiz aylarda serinin üçüncü kitabı Küllerin Kehaneti'ni sizlerle paylaşmıştık. İncelemek isterseniz "buraya" tıklayabilirsiniz. Şimdiden keyifli okumalar dileriz.

Seriye başlamak isteyenler için en güzel zaman diyebiliriz. Çünkü serimizin final kitabı da çıkıyor. Gönül rahatlığıyla seriyi elde edebilirsiniz. Ayrıca final kitabının ciltli ve ciltsiz sürümleri çok yakında bizlerle paylaşılacak. O zaman Yıldızların Laneti serisi sizleri bekler!

Gökyüzünün Cenneti'nin Konusu Nedir?

Savaştan sonra yaralarının iyileşmesine bile fırsat bulamadan bir krallık kurmak için yola çıkan Victoria Sirius, aşkla özgürlük arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Bir savaşı kazandığını düşünürken kalbindeki savaşı kaybetmek üzere olduğunu fark eder.

Tacını William'a teslim ettiğinde ülkenin dört bir yanında isyanlar başlar. Sevdikleri için son kez mücadele etmeye karar verdiğinde kazanmanın biraz da kaybetmek anlamına geldiğini en acı şekilde öğrenir.

"Bizim yaşamımıza bile izin vermeyenler sizce kendilerini yönetmemize izin verirler mi?"

Yıldızların Laneti Serisi Kaç Kitaptan Oluşuyor?

Seriyi merak edenler için kitapların sıralamasını yaptık:

Birinci Kitap: Yıldızların Laneti
İkinci Kitap: Güllerin İhaneti
Üçüncü Kitap: Küllerin Kehaneti
Dördüncü Kitap (final): Gökyüzünün Cenneti


Serinin Final Kitabı Nasıl Olacak?

En merak edilen konulardan birisi de serinin final kitabının nasıl olacağı. Sonuçta muhteşem bir seri artık noktalanıyor.

Bazen bir kalbi kazanmak bir savaşı kazanmaktan daha zor olabilir.

Roman tamı tamına 312 sayfa olacak ve türü tabii ki de fantastik ve distopik. Roman ciltli ve ciltsiz seçenekleriyle çok yakında satışta olacak. Ayrıca her kitapta poster ve ayraç da yerini alacak. Şimdiden bu güzellikleri görmek için sabırsızlanıyoruz!

Peki siz Yıldızların Laneti serisinin sonlanmasıyla ilgili neler düşünüyorsunuz? Sizce serinin dördüncü kitabı nasıl olacak? Ayrıca göz kamaştıran kitap tasarımıyla ilgili neler söylemek isterseniz? Yorumlarda buluşalım!

2 yorum:

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.