7 Şubat 2024 Çarşamba

Işıl Işık'ın Yeni Kitabı: Paranormal Hikayeler 2


Işıl Işık'ın yeni kitabı Paranormal Hikayeler 2, korku severlerin ilgisini çekecek türden tüyler ürpertici hikayeler içeriyor.

Gizemli bir yolculuğa hazır mısınız? Işıl Işık'ın yeni kitabı Paranormal Hikayeler 2, sıra dışı ve ürkütücü paranormal hikayeler, okuyucuları gerçeklikle fantezi arasında ince bir çizgide dolaştırırken aynı zamanda düşündürücü ve heyecan verici bir deneyim sunuyor.

Işıl Işık'ın Paranormal Hikayeler 2 kitabı, insanın bilinmeyene duyduğu merakı ve keşfetme arzusunu tatmin ediyor. Bu kitaplar, doğaüstü olaylar, ürkütücü varlıklar ve sıra dışı deneyimlerin izini sürerek okuyucuları gerilim dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

Paranormal Hikayeler 2 Konusu Nedir?

Işıl Işık'ın yeni kitabı Paranormal Hikayeler 2 kitabının arka kapak tanıtım yazısı şöyle:

Paranormaliçe'nin üç yıldır beklenen yeni korku hikâyeleri ile baş başa kalmaya hazır mısınız? 

Korku hikâyeleri ve videoları denince akla gelen ilk isim olan Işıl Işık, başta Japon efsaneleri olmak üzere dünyaca bilinen efsanelerden inanması zor olaylara, lanetli köylerden hayalet otobüse, Türk korku hikâyelerinden esrarengiz kayıp vakalarına, çözülememiş gizemli cinayetlere ve daha pek çok inanılmaz olaya değindiği, tüylerinizi diken diken edecek kısa öyküleri yeni kitabında topladı.

Paranormal Hikâyeler 2, korku severlerin ellerinden bırakamayacağı, ara vermeden okurken olayların arkasındaki gerilimin müziğini duyacakları türden tüyler ürpertici öykülerle sizleri bekliyor.

Işıl Işık'ın Yayınlanan Kitapları

Işıl Işık'ın şu ana kadar yayınlandığı kitapları siz okurseverlere sıralamak istedik. Kitapların içeriğini incelemek isterseniz kitap adlarının üstüne tıklayabilirsiniz.

Işıl Işık'ın Kitapları
Işıl Işık yeni kitabı Paranormal Hikayeler 2 için YouTube videosunda şunları dile getirdi: "Dostlarım, yeni kitabımız Paranormal Hikayeler 2 sonunda sizlerle birlikte. İlk kitap çıkalı neredeyse 3-4 sene oldu. Bu da aynı ilk kitapta olduğu gibi çoğunlukla YouTube kanalında anlattığım hikayelerden oluşuyor. Şehir efsaneleri, çözülmemiş cinayetler ve gizemli olaylar var. Aynı ilk kitapta olduğu gibi çok çok seveceğinizi düşünüyorum."

Peki siz Işıl Işık'ın yeni kitabı Paranormal Hikayeler 2 için neler düşünüyorsunuz? Korku hikayelerini okumayı seviyor musunuz? Yorumlarda buluşalım!

4 yorum:

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.