23 Nisan 2024 Salı

Son Ayı'nın Devam Kitabı Çıktı: Ayı Dönüyor


Son Ayı romanıyla birçok ödül ve aday kazanan Hannah Gold'un yeni kitabı ve aynı zamanda Son Ayı'nın devam kitabı olan Ayı Dönüyor okurseverlerle buluştu!

Sevilen yazar Hannah Gold, çok satan "Son Ayı" ve "Kayıp Balina" kitaplarının yazarıdır. Genellikle dostluk, doğa ve çevre koruma gibi konuları ele alan yazarın yazdığı kitaplar, eleştirmenlerden bolca övgü almıştır. Hannah Gold'un kitapları ülkemizde Timaş Yayınları tarafından yayımlanmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde Timaş Yayınlarının sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda serinin devam ettiğini duyurdu. Bu güzel duyuruyu ise şu şekilde: "Editör ekibimiz iş başında, çoook sevilen seri kitaplarımızın devamını sizinle buluşturmak için çalışıyorlar! Hepsi çok yakında raflarda olacak!"

Ayrıca yayınevi okurlarına şunu da paylaştı: "Bu yıl ayı dönüyor ve bu kez yalnız değil! Ödüllü yazar Hannah Gold'dan çok satan Son Ayı'nın devam kitabı: Ayı Dönüyor tüm kitapçılarda!"

Hazır Olun, Ayı Geri Dönüyor!

Ayı Dönüyor, çok satan Son Ayı'nın devam kitabı. Hannah Gold, serinin ilk kitabı olan Son Ayı ile çocuk edebiyatının Nobel'i sayılan Carnegie Madalyası'na da aday gösterildi ve kısa sürede çok satan yazar olmayı başardı.


Bir çocuk ve kutup ayısının etkileyici dostluğunu anlatan kitap, küresel ısınmanın doğa ve canlılar üzerindeki olumsuz etkilerini okuyucuya anlatıyor. Tüm okur kitlesine hitap eden, akıllardan çıkmayacak, dokunaklı bir hikâyeye sahip bir kitap. Son Ayı'nın etkileyici iç çizimlerini ve kapak tasarımını Levi Pinfold üstlenmiştir. Pinfold ayrıca, Kate Greenaway madalyalı bir çizer ve Harry Potter serisinin 20. yıl özel baskısı için yaptığı ikonik tasarımlar ile de  tanınmaktadır.

Ayı Dönüyor Romanının Konusu

Ayı Dönüyor romanının arka kapak yazısı: Sevdiğin şey uğruna, ne kadar ileri gidebilirsin?

Ayı, yavaşça yana çekildi. Ve orada, mağaranın görünmeyen derinliklerinden dört dengesiz pençe üzerinde sallanan küçük bir kutup ayısı yavrusu çıktı. April, Ayı Adası’ndan döneli bir yıldan fazla olsa da, Ayı hakkında düşünmeyi hâlâ sürdürüyordu. Svalbard’da bir ayının vurulup yaralandığını duyduğu zaman, o ayının kendi ayısı olduğundan emindi. Yapması gerekenin ne olduğunu biliyordu: Babasını ikna etmeli ve kutuplarda Ayı’yı aramaya çıkmalıydı. Bütün engellere rağmen bunu başarınca, April kendisini yine buz gibi bir maceranın içinde buldu.

Serinin ikinci kitabını kaçırmamanızı öneririz! Seriyi karıştırmamanız adına aşağıdaki sıralamayı not alabilirsiniz.

April ve Ayı Serisi
  1. Kitap: Son Ayı
  2. Kitap: Ayı Dönüyor

Hannah Gold Kimdir?

Hannah Gold, çocuk kitapları yazarıdır. "Son Ayı" ve "Kayıp Balina" gibi kitapların yazarıdır. Eserleri genellikle dostluk, doğa ve çevre koruma gibi konuları ele almaktadır.

Yazdığı kitaplar eleştirmenlerden övgü almıştır. Hannah Gold'un kitapları Timaş Yayınları tarafından yayımlanmaktadır ve çevrimiçi olarak satın alınabilir. Yazma tarzı, karmaşık konuları sürükleyici anlatımlarla dengeleme yeteneğiyle dikkat çeker. Bu da kitaplarını genç okuyucular için erişilebilir ve keyifli kılmaktadır. Halen, tam zamanlı yazar olarak çalışmaktadır. Evli olan yazar Lincolnshire'da yaşamaktadır.

Peki siz seri hakkında neler düşünüyorsunuz? Son Ayı'yı okumuş muydunuz? Hannah Gold'un kitaplarını nasıl buluyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

2 yorum:

  1. bu ayı maceralarını okuycem :)

    YanıtlaSil
  2. Bu kitabı çok istiyorum, ilk kitabı da merak ediyorum. Konusu çok güzel, kitap kapaklarına da bayıldım😊 Hatta kitap çıktığında İnstgramda çekiliş vardı, katılamadım🙃

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.