7 Nisan 2019 Pazar

Kelime-Bul.com Olarak Yayındayız!

www.kelime-bul.com olarak artık yayındayız. Sitemizin kurulmasında bolca emekleri olan başta Babam, Murat abi ve Borut abi olmak üzere herkese çok teşekkür ederiz. Hedefimiz, kullanıcılarımıza en doğru bilgiyi, en kolay yoldan ulaşmasını sağlayıp; zeka oyunları, kelime oyunları ve kelime bulma bağlamında, eğlenerek öğreten Türkiye' nin önde gelen sitesi olmaktır. Tabii sizlerin desteğiyle ilk sitemiz olan www.kelime-bul.com'u daha da büyütmektir. 

Aynı zamanda sitemizde bulunan ''Kitap Önerileri'' kısmında da yazılarımı paylaşıyor olacağım. İlginizi çekebilecek birçok bölüm sitemizde bulunmaktadır. Kelime anlamından burçlara, rüya tabirlerine, bulmaca soru cevap ve sözlüğüne, kelime oyunlarına, zeka oyunlarına, Scrabble oyununa,  deyimler ve atasözlerine, gençlik diline, anagram çözücüye, eş anlamlı kelimelere, isim şehir hayvan oyununa, blog bölümünden de güncel haberlere, kelime-bul.com ile ilgili ve gündemde olan eğitim haberlerine ulaşabilirsiniz. ''Kelime Anlamı Nedir?'' bölümünden aradığınız kelimenin anlamına ulaşabilir, dünya dillerine çevirisini görebilirsiniz. Ayrıca aramanızı daha kolaylaştırarak harf ile biten, harf ile başlayan veya içerisinde aradığınız harf ile ilgili olan kelimelere de ulaşabilirsiniz. Şimdiden desteğiniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederiz, iyi ki varsınız! 




10 yorum:

  1. Hayırlı olsun , başarılar dilerim canım .

    YanıtlaSil
  2. aa ne güzel canıp takip edicem mutlaka sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. heeeey oleeey siteye bakcam tabii seviyom zaten böyle oyunlarıı. blogumda da duyurcam, hatta du instada da duyurayım bi ara :)

    YanıtlaSil
  4. Ziyaret ettim ve çok hoş görünüyor! :)

    YanıtlaSil
  5. Yorumun için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  6. hayırlı olsun siteniz çok güzelmiş burç yorumları da çok dikkatimi çekti :) deep'ten gördüm geldim bana da beklerim :)

    YanıtlaSil

Tüm telif hakları Konumuz Kitap web sayfasına aittir. İzinsiz hiçbir şey kopyalanamaz, yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.